iDeal Wild Witches

Heksen zijn natuurlijk onmisbaar in onze sprookjesfiguren. Op deze pagina vind je alles over heksen, maar niet over de heksen waar je in eerste instantie misschien aan denkt. Hier gaat het namelijk om heksen die alles behalve lelijk, oud, en gemeen zijn. Wij hebben het namelijk over mooie jonge heksen die je veel geld kunnen opleveren, we hebben het dan natuurlijk over de betoverende Wild Witches video slot. Het is een spel waarbij de op hol geslagen heksen centraal staan. Ze vliegen dan ook ver je scherm heen tijdens het spelen

En aangezien het spel om heksen draait, hebben alle andere symbolen ook met dit onderwerp te maken. Zo kom je ratten, kikkers en gif drankjes tegen, maar ook heksen op hun bekende bezemstelen. Dit geweldige video slot heeft maar liefst twee wild symbolen die je tegen kunt komen, een geweldige bonus ronde en ook nog eens een jackpot, dit is geen progressieve jackpot maar een jackpot die uit 10.000 credits bestaat. En welk bedrag in Euro's dit is, is afhankelijk van de inzet waarmee je speelt, maar een jackpot is natuurlijk nooit verkeerd om te winnen.

Bij het spelen van iDeal Wild Witches zijn er enkele bonusonderdelen. Aller eerst zijn er de Wild symbolen, die worden afgebeeld als toverboeken. Dit zijn de symbolen die een winnende combinatie kunnen maken door het vervangen van andere symbolen (behalve de scatter symbolen), het zijn dus een soort jokers. Ook heb je de Wild witchy en als je met deze wild winst behaald, dan kijg je zelfs 4 maal je winst. Daarnaast heb je nog de scattersymbolen die eruit zien als heksenketels, deze zorgen voor gratis spins.

Bij het spelen van iDeal Wild Witches kun je ook gebruik maken van een autoplay functie. Hierbij kun je er voor kiezen om het automatisch spel aan te zetten waarbij je dus niet meer iedere keer de draai knop hoeft aan te klikken. Het is een gemakkelijke optie die vaak wordt gebruikt.  Je kunt dan ook zelf weten hoeveel rondes je deze automatisch wilt laten draaien, en je kunt deze tussendoor ook gewoon stop zetten uiteraard.

Het spel is dus van het bekende Netent, vandaar dus ook dat het er graphisch gezien zo prachtig uitziet, en daarnaast ook nog eens goed werkt. Als je het bedrijf Net Entertainment gaat opzoeken op het internet, dan zie je dat er een professionele organisatie schuil gaat achter deze naam. Dit bedrijf heeft dan ook heel wat casino spellen ontworpen en weet dus waar ze mee bezig zijn. Het is dan ook een van de beste software ontwikkelaars van de wereld op dit moment, en heeft dus ook een reputatie hoog te houden.

Zoals je dat misschien wel gewend bent van de meeste video slots, bestaat ook de iDeal Wild Witches uit 5 rollen waarop de symbolen uiteindelijk stil komen te staan. Op iedere rol verschijnen drie symbolen, erg veel kans op een winnende combinatie dus. Probeer dus altijd zoveel mogelijk winlijnen in te zetten, het zou namelijk jammer zijn als je hierdoor winst zou mislopen. De iDeal Wild Witches beschikt over 20 winlijnen waar je op kunt spelen. Je kunt dus zeggen dat het spel erg veel opties biedt om te kunnen winnen. Maar let wel op, je moet namelijk wel voor elke winlijn die je wilt gebruiken een inzet plaatsen. Dus het is dan noodzakelijk dat je hiervoor wel de inzet hebt, gelukkig kun je wel al inzetten vanaf een bedrag van 0.10 euro per winlijn. Dus op zich is de iDeal Wild Witches voor iedereen geschikt.

Het thema van dit geweldige slot is dus de doorgedraaide hekserij met alles wat daarbij komt kijken. Het is een spel dat je zeker niet snel zal vergeten, en waarvoor je ook zeer zeker een keer terug komt. Nu hebben we het de hele tijd over iDeal Wild Witches wat eigenlijk alles te maken heeft met de betaalmethode iDeal. Het spel is namelijk te spelen doormiddel van betalingen via iDeal. En dit is wat veel spelers een must vinden, want er zijn natuurlijk genoeg spelers die niet mee kunnen spelen als er alleen gebruik gemaakt kan worden van betalingen via een creditcard.

Dus iDeal Wild Witches maakt het niet alleen leuk om video slots te spelen, maar ook nog eens mogelijk door de mogelijkheid tot iDeal.

Hier kun je spelen op de Wild Witches en handige tips lezen.